- Berichten
 - 2.763
 
Vandaag voor eerst een lange sessie gedaan PP gemaakt met behulp van de volgende link
https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Vanochtend vroeg gestart met de sessie bbq ingericht met een snake 2 naast elkaar en 2 er bovenop maar denk volgende keer 2 en dan er maar 1 bovenop had op het eind moeilijk laag te houden.
13.16 glaze erop om en om
15.23 in folie en om
17.08 eraf sap uit de folie en weer ingepakt voor een uur.
En toen begonnen te pullen maar toen hadden we al zin in een broodje dat wat ik klaar had mixen met saus en opeten
 smullen.
Daarna verder pullen was rond 19.00 klaar
Nu nog inpakken en in de vriezer hoe groot maken jullie de portie voor een broodje ??
vlees. BBQ
Gisteren voorbereiding gedaan
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
En op bbq
		
	
En inpakken en weer op de bbq
		
	
En beginnen te pullen
		
	
		
	
		
	
Zo eerst maar een broodje honger
		
	
Zo klaar met pullen
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Vanochtend vroeg gestart met de sessie bbq ingericht met een snake 2 naast elkaar en 2 er bovenop maar denk volgende keer 2 en dan er maar 1 bovenop had op het eind moeilijk laag te houden.
13.16 glaze erop om en om
15.23 in folie en om
17.08 eraf sap uit de folie en weer ingepakt voor een uur.
En toen begonnen te pullen maar toen hadden we al zin in een broodje dat wat ik klaar had mixen met saus en opeten
Daarna verder pullen was rond 19.00 klaar
Nu nog inpakken en in de vriezer hoe groot maken jullie de portie voor een broodje ??
vlees. BBQ
- 8.19 5 96
 - 9.19. 28. 135
 - 10.21 53 119
 - 11.29. 65 120
 - 12.29. 71. 122
 - 13.16. 74. 123
 - 14.28. 73. 125
 - 15.20. 81. 113
 - 16.37. 85. 126
 - 17.08. 90. 125
 
Gisteren voorbereiding gedaan
	
	
	En op bbq
	En inpakken en weer op de bbq
	En beginnen te pullen
	
	
	Zo eerst maar een broodje honger
	Zo klaar met pullen