- Berichten
- 2.745
Vandaag voor eerst een lange sessie gedaan PP gemaakt met behulp van de volgende link
https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Vanochtend vroeg gestart met de sessie bbq ingericht met een snake 2 naast elkaar en 2 er bovenop maar denk volgende keer 2 en dan er maar 1 bovenop had op het eind moeilijk laag te houden.
13.16 glaze erop om en om
15.23 in folie en om
17.08 eraf sap uit de folie en weer ingepakt voor een uur.
En toen begonnen te pullen maar toen hadden we al zin in een broodje dat wat ik klaar had mixen met saus en opeten
smullen.
Daarna verder pullen was rond 19.00 klaar
Nu nog inpakken en in de vriezer hoe groot maken jullie de portie voor een broodje ??
vlees. BBQ
Gisteren voorbereiding gedaan
En op bbq
En inpakken en weer op de bbq
En beginnen te pullen
Zo eerst maar een broodje honger
Zo klaar met pullen
https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Vanochtend vroeg gestart met de sessie bbq ingericht met een snake 2 naast elkaar en 2 er bovenop maar denk volgende keer 2 en dan er maar 1 bovenop had op het eind moeilijk laag te houden.
13.16 glaze erop om en om
15.23 in folie en om
17.08 eraf sap uit de folie en weer ingepakt voor een uur.
En toen begonnen te pullen maar toen hadden we al zin in een broodje dat wat ik klaar had mixen met saus en opeten

Daarna verder pullen was rond 19.00 klaar

Nu nog inpakken en in de vriezer hoe groot maken jullie de portie voor een broodje ??
vlees. BBQ
- 8.19 5 96
- 9.19. 28. 135
- 10.21 53 119
- 11.29. 65 120
- 12.29. 71. 122
- 13.16. 74. 123
- 14.28. 73. 125
- 15.20. 81. 113
- 16.37. 85. 126
- 17.08. 90. 125
Gisteren voorbereiding gedaan



En op bbq

En inpakken en weer op de bbq

En beginnen te pullen



Zo eerst maar een broodje honger

Zo klaar met pullen
