Hallo allemaal,
Ik
heet Johnny ben nieuw op deze forum en hou nogal graag van bbq,en
.
Heb zins vorig jaar een kamado compact aangeschaft, een Inferno van de Hornbach op aanraden van een collega van mij.
Laten we eerst maar eens goedkoop beginnen.
Nu heb ik een paar gerechten die ik gerookt heb, moinkballs/spareribs/beenhammetje.
En vondt ze allemaal OVERSMOKED! Bah
.
Nu vraag ik mij af wat ik verkeerd doe.
Alle gerechten rond de 120 gr niet hoger.
Moet ik de margrietschijf nou meer knijpen en de luchtschijf wat meer open bij het roken? Ik had de luchtschijf op ongeveer 2 gaatjes en de margrietschijf wat meer open.
Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen want het toch wel elke keer zonde!
Ik
heet Johnny ben nieuw op deze forum en hou nogal graag van bbq,en

Heb zins vorig jaar een kamado compact aangeschaft, een Inferno van de Hornbach op aanraden van een collega van mij.
Laten we eerst maar eens goedkoop beginnen.
Nu heb ik een paar gerechten die ik gerookt heb, moinkballs/spareribs/beenhammetje.
En vondt ze allemaal OVERSMOKED! Bah

Nu vraag ik mij af wat ik verkeerd doe.
Alle gerechten rond de 120 gr niet hoger.
Moet ik de margrietschijf nou meer knijpen en de luchtschijf wat meer open bij het roken? Ik had de luchtschijf op ongeveer 2 gaatjes en de margrietschijf wat meer open.
Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen want het toch wel elke keer zonde!