BasBQ
Beef en Steak

Overdosis

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Zondag ochtend doorgebracht in Hoofddorp.
Na zo'n overdosis inspiratie moest gisteravond de bbq wel weer aan.
Gelukkig had ik zaterdag al souvlaki's volgens recept van Dominique gemaakt. En voor de liefhebbers ook wat kebab volgens recept van Frits. Alleen in mijn geval van varkensgehakt want mijn vrouw houd niet zo van lamsvlees.


Even indirekt op temperatuur laten komen en dan boven de houtskool even grillen.


Een prima afsluiting van een leuke dag
 
En? Beviel het allemaal? Lekker gegeten?
 
Bert dat ziet er zeer appetijtelijk uit!
Zal dito gesmaakt hebben  ;)
Dit doet me ook een beetje denken aan chibabchichi zoals ik die jaren geleden in 't zuiden van Karinthi? at op een adres waar we veel met de kids op vakantie gingen. (is niet ver weg van 3 landen punt met het huidige Sloveni? en Itali?)
 
Ziet er meer dan lekker uit Bert!! ;)
 
Ziet er smakelijk uit!
 
Dominique zei:
En? Beviel het allemaal? Lekker gegeten?
Ja hoor prima receptuur. Gelukkig niet zo zout.
 
RedFox zei:
Bert dat ziet er zeer appetijtelijk uit!
Zal dito gesmaakt hebben  ;)
Dit doet me ook een beetje denken aan chibabchichi zoals ik die jaren geleden in 't zuiden van Karinthi? at op een adres waar we veel met de kids op vakantie gingen. (is niet ver weg van 3 landen punt met het huidige Sloveni? en Itali?)

Ik ken dit zeker als cevapcici? Kleine gehaktrolletjes uit Kroati?.
 
Ziet er weer heerlijk uit Bert!
 
nou Bert, dat lust ik ook wel!
 
Ziet er erg lekker uit
 
Helemaal niet verkeerd Bert, had graag een stokje meegeprikt.
 
Lekker hoor, een portie graag
 
Ziet er goed uit,ben gek op kebab!
Maak de mijne altijd met halfomhalf lam/kalfs gehakt!  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan