Hallo allemaal,
Ik heb een vraag die me al redelijk lang dwars zit (wellicht een beetje stomme vraag). Doe redelijk vaak slowcooken in de barbecue en de ene keer pakt het beter uit als de andere keer. Laat ik als voorbeeld spareribs nemen. (die doen we redelijk vaak bereiden) Ik vraag me dan redelijk vaak af of ik het te lang heb laten garen, of juist misschien nog wel iets te kort.
Mijn vraag is kortom; Wat zijn kenmerken van te overcooked spareribs en de kenmerken van undercooked spareribs? Zijn bijvoorbeeld overcooked spareribs echt "fall of the bone", of trekt het vlees zich wat terug aan het bot als je het te lang laat garen?
Ik ben benieuwd of er hier experts zijn die hier duidelijke verschil tussen zien
alvast bedankt!:LD
Tom
Ik heb een vraag die me al redelijk lang dwars zit (wellicht een beetje stomme vraag). Doe redelijk vaak slowcooken in de barbecue en de ene keer pakt het beter uit als de andere keer. Laat ik als voorbeeld spareribs nemen. (die doen we redelijk vaak bereiden) Ik vraag me dan redelijk vaak af of ik het te lang heb laten garen, of juist misschien nog wel iets te kort.
Mijn vraag is kortom; Wat zijn kenmerken van te overcooked spareribs en de kenmerken van undercooked spareribs? Zijn bijvoorbeeld overcooked spareribs echt "fall of the bone", of trekt het vlees zich wat terug aan het bot als je het te lang laat garen?
Ik ben benieuwd of er hier experts zijn die hier duidelijke verschil tussen zien

alvast bedankt!:LD
Tom