- Berichten
- 120
Hallo, ik weet niet of mijn vraag hier goed staat maar ik wilde graag weten hoe ik m'n otp57 nou klaarmaak om pizza's op een pizzasteen(33cm) te bakken.
Ik vind een heleboel kleine stukjes op het net maar deze zijn wat tegenstrijdig of voor de bge (en die heb ik nou jammer genoeg nog niet)
Ik heb hier een volle zak fire-up briketten en nog wat houtskool maar hoeveel moet ik nou gebruiken en belangrijker nog: waar leg ik de kooltjes?
De ene doet ze recht onder de steen en een ander maakt een cirkel rondom.
En als ze er recht onder liggen,knapt dan de steen niet? of moet ik zoiezo de steen voorverwarmen in de oven of kan dat eerst met de deksel open ofzo?
En hoelang duurt het voordat de steen op de juiste temp. is?
Ik hoop dat iemand me kan helpen bij deze vragen, of zijn of haar methode uitleggen
Met vriendelijke groet,Carlo
Ik vind een heleboel kleine stukjes op het net maar deze zijn wat tegenstrijdig of voor de bge (en die heb ik nou jammer genoeg nog niet)
Ik heb hier een volle zak fire-up briketten en nog wat houtskool maar hoeveel moet ik nou gebruiken en belangrijker nog: waar leg ik de kooltjes?
De ene doet ze recht onder de steen en een ander maakt een cirkel rondom.
En als ze er recht onder liggen,knapt dan de steen niet? of moet ik zoiezo de steen voorverwarmen in de oven of kan dat eerst met de deksel open ofzo?
En hoelang duurt het voordat de steen op de juiste temp. is?
Ik hoop dat iemand me kan helpen bij deze vragen, of zijn of haar methode uitleggen
Met vriendelijke groet,Carlo