BasBQ
Beef en Steak

Op jacht naar een Knorretje

 
 
 

Robbypop

Sprokkelaar
Berichten
46
Gisteren ribbels gemaakt volgens de 3-2-1 methode.
Ik heb 4 baby racks ontvliest en vervolgens ingesmeerd met gel mosterd. Vervolgens heb ik ze gerubd met piggy-mix.
Het eitje naar 90 graden gebracht en 3 appel-chuncks toegevoegd.
Tijdens de eerste 3 uur regelmatig beneveld met een appelsap/ azijn/whiskey mengsel.
Ondertussen een lekkere BBQ-saus gemaakt voor het lakken in het laatste uur en als extra toevoeging tijdens de maaltijd.
Na de eerste 3 uurtjes alle ribs afzonderlijk in dikke aluminiumfolie gepakt met een scheut spray-vloeistof om weer 2 uurtjes verder gaar te stomen.
Uiteindelijk alles weer uitgepakt, gelakt een voor het laatste uurtje terug op de BBQ bij 100 graden.

De ribs geserveerd met een zelfgemaakte coleslaw en wat aardappelpartjes.

Het resultaat mocht er zijn!
e9103eeab78702ba5e89879a16ad40a1.jpg
7e81339ef875354e9b492ab8153c3dce.jpg
6de8408e9bdf207baa69575fdf2f80d7.jpg
7a386cd632953f89b8344611a782e1fa.jpg
61129f6ab981af8201f954c77748b680.jpg
c416c69d7cdb44f4c27c412df52c737a.jpg
6afacffbd04f127684911990083ef950.jpg
0a867ac154eb49fe6e3c6ef743487cd6.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Heb je nog een foto van het eindresultaat? Krijg gewoon spontaan trek!

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
 
Goede morgen Harry.

Het gaat helemaal goed komen met je ribben zo te zien.
Mooie plaatjes van een goed start iig.
Eet smakelijk straks.
Maar voor een knorretje moet je echt een lekkere Pulled Pork maken. ;)
 
Lijkt me heerlijk!
Als je zo'n zelfde verslag maakt van Pulled Pork, verdien je hem dubbel :D
 
Ribbels altijd lekker! Heb je nog een foto van het eindresultaat??


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan