- Berichten
- 46
Gisteren ribbels gemaakt volgens de 3-2-1 methode.
Ik heb 4 baby racks ontvliest en vervolgens ingesmeerd met gel mosterd. Vervolgens heb ik ze gerubd met piggy-mix.
Het eitje naar 90 graden gebracht en 3 appel-chuncks toegevoegd.
Tijdens de eerste 3 uur regelmatig beneveld met een appelsap/ azijn/whiskey mengsel.
Ondertussen een lekkere BBQ-saus gemaakt voor het lakken in het laatste uur en als extra toevoeging tijdens de maaltijd.
Na de eerste 3 uurtjes alle ribs afzonderlijk in dikke aluminiumfolie gepakt met een scheut spray-vloeistof om weer 2 uurtjes verder gaar te stomen.
Uiteindelijk alles weer uitgepakt, gelakt een voor het laatste uurtje terug op de BBQ bij 100 graden.
De ribs geserveerd met een zelfgemaakte coleslaw en wat aardappelpartjes.
Het resultaat mocht er zijn!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ik heb 4 baby racks ontvliest en vervolgens ingesmeerd met gel mosterd. Vervolgens heb ik ze gerubd met piggy-mix.
Het eitje naar 90 graden gebracht en 3 appel-chuncks toegevoegd.
Tijdens de eerste 3 uur regelmatig beneveld met een appelsap/ azijn/whiskey mengsel.
Ondertussen een lekkere BBQ-saus gemaakt voor het lakken in het laatste uur en als extra toevoeging tijdens de maaltijd.
Na de eerste 3 uurtjes alle ribs afzonderlijk in dikke aluminiumfolie gepakt met een scheut spray-vloeistof om weer 2 uurtjes verder gaar te stomen.
Uiteindelijk alles weer uitgepakt, gelakt een voor het laatste uurtje terug op de BBQ bij 100 graden.
De ribs geserveerd met een zelfgemaakte coleslaw en wat aardappelpartjes.
Het resultaat mocht er zijn!








Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk