- Berichten
- 344
Bivakkerend in Bretagne aan het genieten van de lokale lekkernijen.
Vandaag van de lokale markt op de grill:
Bretonse worst
Courgette (geel en groen)
Paprika
En de hoofdrolspelers: Verse makreel!
Groenten en worst met een blokje beuk indirect (in enkele etappes, de bbq is onderdeel van 'het gehuurde').
Makrelen schoongemaakt, voorzien van enkel extra vierge olijfolie
en direct boven de kolen 70 seconden per kant.
Op het bord wat fleur de sel en citroensap er over.
Eea vergezeld door lokaal geproduceerde biologische appelcider.
Woensdag weer markt, heb al veel gezien wat ik nog wil proberen.
Oa. verse (levende) kreeft, maar dat mag niet van dochterlief (echt pap ik doe je wat)
Toch maar eens op youtube kijken hoe je krab klaarmaakt
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Vandaag van de lokale markt op de grill:
Bretonse worst
Courgette (geel en groen)
Paprika
En de hoofdrolspelers: Verse makreel!
Groenten en worst met een blokje beuk indirect (in enkele etappes, de bbq is onderdeel van 'het gehuurde').
Makrelen schoongemaakt, voorzien van enkel extra vierge olijfolie
en direct boven de kolen 70 seconden per kant.
Op het bord wat fleur de sel en citroensap er over.
Eea vergezeld door lokaal geproduceerde biologische appelcider.
Woensdag weer markt, heb al veel gezien wat ik nog wil proberen.
Oa. verse (levende) kreeft, maar dat mag niet van dochterlief (echt pap ik doe je wat)
Toch maar eens op youtube kijken hoe je krab klaarmaakt







Sent from my GM1913 using Tapatalk