BasBQ
Beef en Steak

Op de camping!

 
 
 

Dennis H

Stoker
Berichten
346
Bivakkerend in Bretagne aan het genieten van de lokale lekkernijen.
Vandaag van de lokale markt op de grill:
Bretonse worst
Courgette (geel en groen)
Paprika
En de hoofdrolspelers: Verse makreel!

Groenten en worst met een blokje beuk indirect (in enkele etappes, de bbq is onderdeel van 'het gehuurde').

Makrelen schoongemaakt, voorzien van enkel extra vierge olijfolie
en direct boven de kolen 70 seconden per kant.

Op het bord wat fleur de sel en citroensap er over.
Eea vergezeld door lokaal geproduceerde biologische appelcider.

Woensdag weer markt, heb al veel gezien wat ik nog wil proberen.
Oa. verse (levende) kreeft, maar dat mag niet van dochterlief (echt pap ik doe je wat)

Toch maar eens op youtube kijken hoe je krab klaarmaakt :)
d7e85e000a5c49b1a6f6784a98ed3c2c.jpg
2c7b26f06e1a25e9b6fbcb9bfec05dbb.jpg
33529ab6978b09b8550ba8a7d57c5cde.jpg
b91de45ad0ce7de9872b5de108a15e9b.jpg
2dae0e55d21a99924047fd95b738cefa.jpg
ed8687a0d1936fc38a4d68bba1a2ba2a.jpg


Sent from my GM1913 using Tapatalk
 
Wat een lekkernijen zeg.
 
Ziet er goed uit, altijd fijn om lokale producten een podium te geven ;)
 
Dat heb je mooi voor elkaar, fijne vakantie nog.
 
Lekker zo BBQen in het zonnetje. Ziet er ontzettend lekker uit. Lekker genieten zo.

Je zou ook kunnen kijken of je enkel de staarten van de kreeft kunt kopen. En die dan op de BBQ klaar maken. Zijn erg veel recepten over te vinden. Super lekker. Staat hier ook nog hoog op de wensenlijst. Om op de Q te maken.
 
Ziet er lekker uit
Je vakantie word te kort met al die producten die nog liggen te wachten
 
Lekker hoor. Das genieten.
Altijd leuk, lokale gerechten "testen".
Goeie vakantie nog
 
Terug
Bovenaan Onderaan