- Berichten
- 209
Vandaag heb ik Oosters buikspek met bami.
De marinade hebb ik gemaakt op basis van het recept van The Butchery (zie: https://butchery.nl/recepten/oosters-buikspek/).
Gisterenochtend heb ik de marinade gemaakt en deze in de ziplock zak met het buikspek gestopt.
Vandaag even voor 14.00 uur de Kamado aangestoken om deze naar een temperatuur van ongeveer 100 graden laten oplopen (indirect). Ongeveer 3 uur later heb ik de temperatuur verder op laten lopen, zodat ik de vetlaag een harde korst kon geven (direct).
Resultaat was erg goed, mede dankzij de erg lekkere marinade).
Bedankt voor het lezen.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
De marinade hebb ik gemaakt op basis van het recept van The Butchery (zie: https://butchery.nl/recepten/oosters-buikspek/).
Gisterenochtend heb ik de marinade gemaakt en deze in de ziplock zak met het buikspek gestopt.
Vandaag even voor 14.00 uur de Kamado aangestoken om deze naar een temperatuur van ongeveer 100 graden laten oplopen (indirect). Ongeveer 3 uur later heb ik de temperatuur verder op laten lopen, zodat ik de vetlaag een harde korst kon geven (direct).
Resultaat was erg goed, mede dankzij de erg lekkere marinade).
Bedankt voor het lezen.





Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk