- Berichten
- 916
Een tijdje geleden "gewone" sucade geprobeerd. Was lekker,maar niet overdreven.
Vandaag dan toch de USA versie, volgens recept van noskos.
Begon met 2 kg
en houd na opereren 1370 gram over. Moet ik nog wat op oefenen...
Komt dan ongeveer op ? 15,- / kg schoon.
Voor de cola/ketjap marinade
en er na
Ikea-startertje gaat goed op de gasser
3:30 minuten per kant. De volgende keer, als de gietijzeren roosters er zijn, m?t grillmarks
Na 10 minuten rusten onder folie precies de garing die we wilden (sorry, slechte pic)
Met gebakkken aardappeltjes, wortels en sugarsnaps, en een boarddressing a la APL... Heerlijk!
Dit was z? veel lekkerder dan de gewone sukade die ik eerder geprobeerd heb...
Ik ben nu een van de laatsten die het eindelijk doorheeft, maar tjonge, wat verrassend!
Hiermee ga ik zeker nog wat vrienden verbaasd doen staan!
Vandaag dan toch de USA versie, volgens recept van noskos.

Begon met 2 kg

en houd na opereren 1370 gram over. Moet ik nog wat op oefenen...

Komt dan ongeveer op ? 15,- / kg schoon.
Voor de cola/ketjap marinade

en er na

Ikea-startertje gaat goed op de gasser

3:30 minuten per kant. De volgende keer, als de gietijzeren roosters er zijn, m?t grillmarks

Na 10 minuten rusten onder folie precies de garing die we wilden (sorry, slechte pic)

Met gebakkken aardappeltjes, wortels en sugarsnaps, en een boarddressing a la APL... Heerlijk!

Dit was z? veel lekkerder dan de gewone sukade die ik eerder geprobeerd heb...
Ik ben nu een van de laatsten die het eindelijk doorheeft, maar tjonge, wat verrassend!
Hiermee ga ik zeker nog wat vrienden verbaasd doen staan!