- Berichten
- 827
Spareribs, pulled pork: ging allebei goed. Was daarom ook wel even benieuwd naar de BCC (ook deze volgens Noskos's recept).
		
		
	
	
		 
	 
Eerst in de rub gezet en wat Hasselback aardappelen erbij gemaakt
		 
	
Wat hickory rookhout erbij gedaan
		 
	
En klaar alweer
		 
	
Op zich best lekker, maar na de spareribs en pulled pork, vond ik dit de minst lekkere. Ik zal hem niet meer zo snel maken (heb nog wel aardig wat in kunnen vriezen).
Maw: hij viel iets tegen. Het had iets sappiger gemogen en ik proefde de rub, naar mijn idee, te sterk.
	
		
			
		
		
	
				
			 
	Eerst in de rub gezet en wat Hasselback aardappelen erbij gemaakt
 
	Wat hickory rookhout erbij gedaan
 
	En klaar alweer
 
	Op zich best lekker, maar na de spareribs en pulled pork, vond ik dit de minst lekkere. Ik zal hem niet meer zo snel maken (heb nog wel aardig wat in kunnen vriezen).
Maw: hij viel iets tegen. Het had iets sappiger gemogen en ik proefde de rub, naar mijn idee, te sterk.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		