- Berichten
- 768
Spareribs, pulled pork: ging allebei goed. Was daarom ook wel even benieuwd naar de BCC (ook deze volgens Noskos's recept).
Eerst in de rub gezet en wat Hasselback aardappelen erbij gemaakt
Wat hickory rookhout erbij gedaan
En klaar alweer
Op zich best lekker, maar na de spareribs en pulled pork, vond ik dit de minst lekkere. Ik zal hem niet meer zo snel maken (heb nog wel aardig wat in kunnen vriezen).
Maw: hij viel iets tegen. Het had iets sappiger gemogen en ik proefde de rub, naar mijn idee, te sterk.

Eerst in de rub gezet en wat Hasselback aardappelen erbij gemaakt

Wat hickory rookhout erbij gedaan

En klaar alweer

Op zich best lekker, maar na de spareribs en pulled pork, vond ik dit de minst lekkere. Ik zal hem niet meer zo snel maken (heb nog wel aardig wat in kunnen vriezen).
Maw: hij viel iets tegen. Het had iets sappiger gemogen en ik proefde de rub, naar mijn idee, te sterk.