Stond al heel lang op de ToDo lijst.. maarja bepaalde dingen gaan nou eenmaal voor...
Maar vandaag was het eindelijk zo ver....
De Pulled Pork...
Heatermeter niet 100% gebruikt.. want ja je moet wel de fan aansluiten wil je die optie kunnen gebruiken....DUHH
Maar wel gebruikt, toch handig thuis en op het internet kunnen kijken hoe het er voor staat.
Natuurlijk wat mensen mee laten kijken van buitenaf, vonden ze erg leuk.
Als eerst gisteren ingespoten en ingepakt
zo in de vakantie erg vroeg op en de bbq aanslingen, buren verklaren me voor gek..
Klein porkje dus was best snel bij de 74 graden... dus insmeren en nog even laten liggen...
2 uurtjes later even in de folie inpakken maar
nog even wachten tot de 88 graden en dan van de Q en uurtje laten rusten...
DAMM wat ruikt dat lekker....
uurtje wachten duurt dan erg langgggg dus maar boodschappen wezen doen....
thuiskomen en pullen maaaarrrr
maatje uitgenodigd die de temp controlle doorgaf ( je moet wat zonder fan.. en bij wilde graag helpen )
broodje opgenmaakt en smullen maar
en als laatste de heatermeter grafiek...
niet echt representatief want temp controle deed ik zelf met de hand.
dus minder snel de temp omhoog te krijgen als je geen fan hebt...
maar ben erg te vreden hoe het gegaan is.. al gaat de boor morgen wel in de bbq
Leuk de reacties van vrienden die live konden meegenieten van de heatermeter grafiek, de vragen die er over kwamen.
Snel de fan maken en er weer wat op gooien.
Maar vandaag was het eindelijk zo ver....
De Pulled Pork...
Heatermeter niet 100% gebruikt.. want ja je moet wel de fan aansluiten wil je die optie kunnen gebruiken....DUHH
Maar wel gebruikt, toch handig thuis en op het internet kunnen kijken hoe het er voor staat.
Natuurlijk wat mensen mee laten kijken van buitenaf, vonden ze erg leuk.
Als eerst gisteren ingespoten en ingepakt



zo in de vakantie erg vroeg op en de bbq aanslingen, buren verklaren me voor gek..

Klein porkje dus was best snel bij de 74 graden... dus insmeren en nog even laten liggen...
2 uurtjes later even in de folie inpakken maar

nog even wachten tot de 88 graden en dan van de Q en uurtje laten rusten...
DAMM wat ruikt dat lekker....
uurtje wachten duurt dan erg langgggg dus maar boodschappen wezen doen....
thuiskomen en pullen maaaarrrr

maatje uitgenodigd die de temp controlle doorgaf ( je moet wat zonder fan.. en bij wilde graag helpen )
broodje opgenmaakt en smullen maar

en als laatste de heatermeter grafiek...
niet echt representatief want temp controle deed ik zelf met de hand.
dus minder snel de temp omhoog te krijgen als je geen fan hebt...
maar ben erg te vreden hoe het gegaan is.. al gaat de boor morgen wel in de bbq


Leuk de reacties van vrienden die live konden meegenieten van de heatermeter grafiek, de vragen die er over kwamen.
Snel de fan maken en er weer wat op gooien.