BasBQ
Beef en Steak

Ook hier is de DPR gisteren aan gegaan!

 
 
 

Jeroenwijnholds

Pitmaster
Berichten
678
7y3evyhy.jpg

Hij was ook erg heet!
ru9ejepy.jpg

Alleen jammer dat ie nu nog steeds zo staat, dus die is gisteren kapot gegaan.
u8egesah.jpg
ebasevap.jpg

Ook de deksel heeft betere dagen gekend :)
Ik vermoed dat ik iets te enthousiast ben geweest, ik geloof dat ik een uur vol gas pizza's heb staan te bakken.
ase4y8yj.jpg

6ehyvebe.jpg

y2atu3es.jpg

7u7a8agy.jpg

Moest inderdaad zoals veel gelezen hier, aardig wennen om hem hoog op temperatuur te houden. Ook de tip om de toppunt een beetje van de zijkant weg te houden zag ik te laat en kwam daar helaas zelf achter :)
Maar goed het was heel leuk en lekker, denk wel dat ie straks gewoon wekelijks aan gaat!
Mannen bedankt voor de productie !!
 
wat wordt het mooi in BBQ-land met al die DPR's  :D
 
Is dat handgreepje van je luchtrooster gesmolten door de hitte? Zo erg heb ik mijne nog niet opgestookt! ::)

Mijn metertje doet het nog wel, maar er zit sinds gisteren een soort bruine rook aanslag binnen tegen het glas. Nou ja allemaal voor een betere pizza moeten we maar denken ;)

Pizza's zien er goed uit!
 
Nou ze waren in het begin wat bleekjes, maar naderhand wel beter.
Het schuitje van het ventilatie rooster zit nu vast geplakt, dus dat is niet goed gegaan.
Ook is de deksel in gedeukt.
 
Hoe warm moet het eigenlijk dan zijn?
 
al kost ht je elke week een bbq, de pizza's gaan gewoon door  ;)

zonde van je bbq, maar je pizza's zien er goed uit
 
Ben wel gelijk naar een nieuwe aan het kijken :)
En dan bewaren we deze voor de pizza....
Maar was vanmiddag net te laat op marktplaats voor een mooie performer.
 
Oei Jeroen, dat is jammer man van je deksel.
Misschien een opmerking voor de volgende keer / andere mensen: draai het deksel met de uitlaat naar voren, dus niet direct boven het vuur.
Hij kan gewoon dicht blijven, je hebt hem niet nodig.

Maar je pizza's zien er geweldig uit, goed gedaan hoor !
 
Holy moly, lekkker maar dit is wel duur stoken zo  ???
 
Ik dacht juist andersom voor de temperatuur meter, maar ben wel blij dat ie open stond want hij zit nu muurvast?
Dus kan hem nog gebruiken.
En hij inderdaad een moment heel heet,
 
Oeps :D Ach lekker enthousiast bezig geweest toch :D En mooie pizza's gemaakt!
 
Ik was (net als Noskos ooit terloops opmerkte) bang dat mijn customized wallnut Marty Leach handles het zouden begeven bij de hoge temperaturen en heb daarom deze ook haaks op de brandende houtblokken gezet door de deksel te draaien...ze werden warm, maar niet oververhit.
 
Mooi werk, wel jammer van de thermometer en het plastic ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan