F
fishbone
Gast
Goeiedag,
in het verleden altijd kleine Weber gasBBQ gehad, maar aangezien de kinderen voorstaan eten als een volwassene ben ik mezelf gaan ori?nteren op een kamado.
Sinds afgelopen zaterdag een kamado Large gekregen voor Vaderdag .......jaja, een beetje vroeg
Geen BGE of ander merk, maar van Van Cranenbroek
Begonnen met ribs afgelopen woensdag, maar die vonden de kinderen te gerookt smaken. Gisterenavond weer ribs erop volgens 3-2-1 methode. De eerste 2 stappen waren om 22.30 gisteren afgerond, en stap 3 ga ik ddlk mee beginnen en met een BBQ sauce van Stockyard afmaken.
De rub is van ""Nosmo's Secret Rib Rub"
Ik ben een computer NOOB, maar ga mijn best doen om pics te plaatsen.
Met groet
in het verleden altijd kleine Weber gasBBQ gehad, maar aangezien de kinderen voorstaan eten als een volwassene ben ik mezelf gaan ori?nteren op een kamado.
Sinds afgelopen zaterdag een kamado Large gekregen voor Vaderdag .......jaja, een beetje vroeg

Geen BGE of ander merk, maar van Van Cranenbroek
Begonnen met ribs afgelopen woensdag, maar die vonden de kinderen te gerookt smaken. Gisterenavond weer ribs erop volgens 3-2-1 methode. De eerste 2 stappen waren om 22.30 gisteren afgerond, en stap 3 ga ik ddlk mee beginnen en met een BBQ sauce van Stockyard afmaken.
De rub is van ""Nosmo's Secret Rib Rub"
Ik ben een computer NOOB, maar ga mijn best doen om pics te plaatsen.
Met groet
