Ik heb samen met mijn vrouw een brisket gemaakt.
1 Whole Packer Brisket van 3700gram.

Deze getrimd.


Daarna hebben we hem ge?njecteerd met een injectie vloeistof en gerubt met wat bbq kruiden.

En lekker in de folie.

Volgende dag de primo in orde gemaakt.
En de brisket op de primo gelegen.

Na 6 uur heb ik hem ingepakt.

En 3 uur later weer uitgepakt.

Wat Burnt ends gemaakt.


En hier het stuk voor de slices.


Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.
1 Whole Packer Brisket van 3700gram.

Deze getrimd.


Daarna hebben we hem ge?njecteerd met een injectie vloeistof en gerubt met wat bbq kruiden.

En lekker in de folie.

Volgende dag de primo in orde gemaakt.
En de brisket op de primo gelegen.

Na 6 uur heb ik hem ingepakt.

En 3 uur later weer uitgepakt.

Wat Burnt ends gemaakt.


En hier het stuk voor de slices.


Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.