Ik heb samen met mijn vrouw een brisket gemaakt.
1 Whole Packer Brisket van 3700gram.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket001.jpg)
Deze getrimd.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket002.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket003.jpg)
Daarna hebben we hem ge?njecteerd met een injectie vloeistof en gerubt met wat bbq kruiden.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket004.jpg)
En lekker in de folie.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket006.jpg)
Volgende dag de primo in orde gemaakt.
En de brisket op de primo gelegen.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket007.jpg)
Na 6 uur heb ik hem ingepakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket008.jpg)
En 3 uur later weer uitgepakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket009.jpg)
Wat Burnt ends gemaakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket010.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket012.jpg)
En hier het stuk voor de slices.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket013.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket014.jpg)
Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.
1 Whole Packer Brisket van 3700gram.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket001.jpg)
Deze getrimd.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket002.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket003.jpg)
Daarna hebben we hem ge?njecteerd met een injectie vloeistof en gerubt met wat bbq kruiden.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket004.jpg)
En lekker in de folie.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket006.jpg)
Volgende dag de primo in orde gemaakt.
En de brisket op de primo gelegen.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket007.jpg)
Na 6 uur heb ik hem ingepakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket008.jpg)
En 3 uur later weer uitgepakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket009.jpg)
Wat Burnt ends gemaakt.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket010.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket012.jpg)
En hier het stuk voor de slices.
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket013.jpg)
![](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/Brisket/Brisket014.jpg)
Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.