BasBQ
Beef en Steak

Onze eerste Brisket.

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Ik heb samen met mijn vrouw een brisket gemaakt.

1 Whole Packer Brisket van 3700gram.



Deze getrimd.




Daarna hebben we hem ge?njecteerd met een injectie vloeistof en gerubt met wat bbq kruiden.



En lekker in de folie.



Volgende dag de primo in orde gemaakt.
En de brisket op de primo gelegen.



Na 6 uur heb ik hem ingepakt.



En 3 uur later weer uitgepakt.



Wat Burnt ends gemaakt.




En hier het stuk voor de slices.




Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.
 
Mike v R zei:
...Het smaakte goed, maar we gaan proberen het nog beter maken.
Waar denk je dat je nog winst kunt behalen?

Ik vind het er mooi uit zien! ;)
 
Ziet er best uit Mike!! mooie rookring ook!!!
 
Wow! Dat is nog eens een "compact" antwoord... :eek:

;D ;D ;D

Waarom? Miste je iets aan de smaak? Hoe denk je dat je nog kunt verbeteren?
 
Die Debbie, is ze ook ineens aan de gang! Mooie samenwerking dus. Het ziet er echt uit als een labour of love... ;)
 
Thor zei:
Wow! Dat is nog eens een "compact" antwoord... :eek:

;D ;D ;D

Waarom? Miste je iets aan de smaak? Hoe denk je dat je nog kunt verbeteren?

Ik proefde weinig terug van de rub, dus volgende keer meer rub.
 
Thor zei:
Wow! Dat is nog eens een "compact" antwoord... :eek:

Mike is een man van weinig woorden, maar zijn daden bennen groot! :)
 
Dominique zei:
Die Debbie, is ze ook ineens aan de gang! Mooie samenwerking dus. Het ziet er echt uit als een labour of love... ;)

Ze moest wel, me nek en rug willen nog steeds niet. :((
 
Mike v R zei:
Dominique zei:
Die Debbie, is ze ook ineens aan de gang! Mooie samenwerking dus. Het ziet er echt uit als een labour of love... ;)

Ze moest wel, me nek en rug willen nog steeds niet. :((
Potverdorie Mike, dat was niet de afspraak! Die 6 weken zijn nu toch bijna voorbij, dan zou je toch wel meer verbetering mogen verwachten?
 
Dominique zei:
Mike v R zei:
Dominique zei:
Die Debbie, is ze ook ineens aan de gang! Mooie samenwerking dus. Het ziet er echt uit als een labour of love... ;)

Ze moest wel, me nek en rug willen nog steeds niet. :((
Potverdorie Mike, dat was niet de afspraak! Die 6 weken zijn nu toch bijna voorbij, dan zou je toch wel meer verbetering mogen verwachten?

Het gaat ook wel beter, maar wil het niet overbelasten.
 
Nee lieverd, doe voorzichtig met jezelf, er is er maar 1 van. En die willen we graag houden, jatochnietdan....
Maar we gaan wel echt ONWIJS offtopic, straks grijpt er iemand in ;)
 
Mooie lap vlees! Ziet er prima uit met die rookring. Jammer dat de smaak niet naar je zin was. Maar zie hier het voordeel: je mag nog een keer oefenen!
 
Volgens mij mag jij jezelf wel trakteren met een koetje!! Gefeliciteerd!! <:p
 
Proficiat met het Koetje!
 
Ziet er mooi uit Mike, jammer dat de smaak er nog niet helemaal was.

Hoe was de sappigheid van de brisket? Dat vind ik altijd het lastigste.
 
Mooi stuk vlees ziet er goed uit met een mooie rookring.
 
Hij ziet er in ieder geval goed uit! Gefeli met je koe!
 
Terug
Bovenaan Onderaan