- Berichten
- 367
Deze maand weinig tijd gehad, en had totaal iets anders in gedachten voor de wedstrijd, maar deze zijn het dus geworden ...
Doodsimpel:
- je neemt een ui (best zoete)
- je gaat deze in plakken snijden van +- 1 cm (hoe dikker, hoe langer gaartijd)
- coaten met olijfolie en honing
- peper en italiaanse kruiden op
- op een stokje steken (je kan er ook gerust meerdere op grote doen, dubbele spiezen kan handig zijn)
- even aangrillen
- laten verder garen terwijl je met de rest bezig bent
Dit had ik gemaakt samen met een paar taquitos (https://www.bbqgenootschap.nl/threads/taquito-dogs-met-pico-de-gallo-met-een-twist.36715/.
Die uien gaan zowat bij alles, en maak ik dus wel regelmatig.
Tip: de buitenste ring laat je dus gewoon praktisch zwart worden en deze haal je er gewoon af
Je kan hier ook gerust chili vlokken op doen ofzo
Doodsimpel:
- je neemt een ui (best zoete)
- je gaat deze in plakken snijden van +- 1 cm (hoe dikker, hoe langer gaartijd)
- coaten met olijfolie en honing
- peper en italiaanse kruiden op
- op een stokje steken (je kan er ook gerust meerdere op grote doen, dubbele spiezen kan handig zijn)
- even aangrillen
- laten verder garen terwijl je met de rest bezig bent
Dit had ik gemaakt samen met een paar taquitos (https://www.bbqgenootschap.nl/threads/taquito-dogs-met-pico-de-gallo-met-een-twist.36715/.
Die uien gaan zowat bij alles, en maak ik dus wel regelmatig.
Tip: de buitenste ring laat je dus gewoon praktisch zwart worden en deze haal je er gewoon af
Je kan hier ook gerust chili vlokken op doen ofzo