- Berichten
- 240
Gisteren een run gemaakt met oerhammetjes. Gerookt met appelchuncks en gekruid in Smokey’s piggy mix en met een whiskey/BBQ glaze/saus.
Het was de eerste keer dat ik dit maakte. Weinig arbeidsintensief (4 uur 120 graden en regelmatig insprayen met een mix van appelsap, azijn en whiskey) en smakelijk resultaat. Zaten wel tegen het droge aan. Ik heb voor nog een run liggen en die ga ik op 110 graden doen.
Het geheel afgemaakt met rode kool, stoofperen die de vrouw had gemaakt en rösti’rondjes’. Hat geschmeckt!
Het was de eerste keer dat ik dit maakte. Weinig arbeidsintensief (4 uur 120 graden en regelmatig insprayen met een mix van appelsap, azijn en whiskey) en smakelijk resultaat. Zaten wel tegen het droge aan. Ik heb voor nog een run liggen en die ga ik op 110 graden doen.
Het geheel afgemaakt met rode kool, stoofperen die de vrouw had gemaakt en rösti’rondjes’. Hat geschmeckt!






