Even voorstellen. Mijn naam is Peter en ik woon in Eindhoven.
Ik moet zeggen saté was altijd mijn specialiteit op de BBQ. maar voor de rest was het vaak vol gas alle briketten er op maximaal hitte alles er op, de helft verbranden en na 15 minuten aan tafel ha ha!!
Voor Vaderdag kreeg ik dit jaar een kerntemperatuur meter, en heb toen besloten het dit jaar serieuzer aan te pakken. Met namen YouTube filmpjes van NOSKOS en NasQ hebben me erg op weg geholpen. heb inmiddels al 2 keer 3-2-1 ribs gemaakt, BCC staat nog op de to do list en ik wil dit jaar in ieder geval een brisket gaan proberen.
ik hoop hier veel te kunnen leren!
Ik moet zeggen saté was altijd mijn specialiteit op de BBQ. maar voor de rest was het vaak vol gas alle briketten er op maximaal hitte alles er op, de helft verbranden en na 15 minuten aan tafel ha ha!!
Voor Vaderdag kreeg ik dit jaar een kerntemperatuur meter, en heb toen besloten het dit jaar serieuzer aan te pakken. Met namen YouTube filmpjes van NOSKOS en NasQ hebben me erg op weg geholpen. heb inmiddels al 2 keer 3-2-1 ribs gemaakt, BCC staat nog op de to do list en ik wil dit jaar in ieder geval een brisket gaan proberen.
ik hoop hier veel te kunnen leren!