Ik ben hier al een tijdje aan het meekijken en meestal vergeet ik wat foto's te maken van mijn probeersels. Maar gelukkig deze keer niet 
Afgelopen weekend was het eindelijk zover ver; ik had de tijd om Noskos' Koreaanse Pulled Pork te maken.
Wat een geweldige smaken! We vonden het superlekker, de dame vond het iets (te) pittig haha. De temperatuur constant gehouden tussen 110 en 120 graden. Na ca. vijf uur zat het vlees tegen de zeventig graden. Omdat ik de tijd had, heb ik besloten hem toch niet in te pakken. Uiteindelijk duurde het geheel zo lang, dat ik toch het aluminium-folie heb gepakt. Grappig om te zien dat na ca. een half uurtje ingepakt de temperatuur opeens weer vlot omhoog ging. Bij 92 graden eraf gehaald en erg mals kunnen pullen! Ook het vetlaagje was mooi zacht geworden, super!
De bark was helaas iets te donker en vooral te taai naar mijn idee. Waar zou dat aan kunnen liggen?
Hierbij het foto-verslag (twee foto's staan blijkbaar ondersteboven, maar staan wel goed op de server, daar kijk ik vanavond nog even naar)
Een mooi stukje Boston Butt van 2,5kg van Beef en Steak. Ik heb het vetlaagje laten zitten deze keer
Na het insmeren met Gochujang, wat een geweldig spul!
BBQ opgebouwd met kokosbriketten, 1 blokje appel en 2 blokjes hickory
Na ca. 11 uur garen
Lostrekken gaat erg makkelijk!
Na het toevoegen van de Koreaanse BBQ-saus
Opbouwen van het broodje met onderop white sauce en bovenop Kimchi-mayonaise
Een deel van de PP ingevroren, maar van een ander deel heb ik kroketjes gemaakt. Die gaan we binnenkort maar eens proberen

Afgelopen weekend was het eindelijk zover ver; ik had de tijd om Noskos' Koreaanse Pulled Pork te maken.
Wat een geweldige smaken! We vonden het superlekker, de dame vond het iets (te) pittig haha. De temperatuur constant gehouden tussen 110 en 120 graden. Na ca. vijf uur zat het vlees tegen de zeventig graden. Omdat ik de tijd had, heb ik besloten hem toch niet in te pakken. Uiteindelijk duurde het geheel zo lang, dat ik toch het aluminium-folie heb gepakt. Grappig om te zien dat na ca. een half uurtje ingepakt de temperatuur opeens weer vlot omhoog ging. Bij 92 graden eraf gehaald en erg mals kunnen pullen! Ook het vetlaagje was mooi zacht geworden, super!
De bark was helaas iets te donker en vooral te taai naar mijn idee. Waar zou dat aan kunnen liggen?
Hierbij het foto-verslag (twee foto's staan blijkbaar ondersteboven, maar staan wel goed op de server, daar kijk ik vanavond nog even naar)
Een mooi stukje Boston Butt van 2,5kg van Beef en Steak. Ik heb het vetlaagje laten zitten deze keer


Na het insmeren met Gochujang, wat een geweldig spul!

BBQ opgebouwd met kokosbriketten, 1 blokje appel en 2 blokjes hickory

Na ca. 11 uur garen

Lostrekken gaat erg makkelijk!

Na het toevoegen van de Koreaanse BBQ-saus

Opbouwen van het broodje met onderop white sauce en bovenop Kimchi-mayonaise

Een deel van de PP ingevroren, maar van een ander deel heb ik kroketjes gemaakt. Die gaan we binnenkort maar eens proberen
