- Berichten
- 738
Ein...de...lijk de perfecte dag! (Op het weer na dan)
Ik zou eigenlijk vandaag de hele dag bezig zijn bij een goede vriend dus er stond weinig op de BBQ planning voor dit weekend,maar door de hitte van gisteren eerder gestopt met werken om me daarna buiten bij mijn maat in het zweet te werken. Achteraf misschien niet zo'n goed idee want was het warm buiten zeg! Pfff maargoed zonnepanelen komen niet vanzelf zijn dak op
. Affin, lang verhaal kort: Het werk was vrijdag klaar, ik had opeens wat vrije tijd.
Avond eten was al gepland dus dan maar een (snel) snackje/voorafje van de "Barillo". Een goed excuus voor de frikandellen van Noskos (Frits niet getreurd jouw ballen staan nu op 1 op mijn to do list
)
Laat ik alvast verklappen dat de burnt ends heerlijk waren! Zeker nog eens proberen maar dan met eigen rub of die van Noskos. Dit keer had ik nog een zakje van de AH in huis dus hoefde de deur niet uit. Ik had ook nog de Sweet baby ray,s Sweet and Spicy + Sweet dalton Smokey BBQ Honey al aangebroken dus ik was redelijk compleet ( het regende weer eens). Ik heb de minion methode gebruikt en op goed geluk( zonder mijn Igrill temp) wat kolen aangestoken met een blok appel hout. Eerste half uur op ongeveer 120, laatste rond de 180. Beetje jammer van de regen, maar ach daar heb je een oude parasol voor ( als je afdak ook nog op je 2doList staat) Zie foto's hieronder voor een visuele (en snellere) samenvatting
Ik zou eigenlijk vandaag de hele dag bezig zijn bij een goede vriend dus er stond weinig op de BBQ planning voor dit weekend,maar door de hitte van gisteren eerder gestopt met werken om me daarna buiten bij mijn maat in het zweet te werken. Achteraf misschien niet zo'n goed idee want was het warm buiten zeg! Pfff maargoed zonnepanelen komen niet vanzelf zijn dak op

Avond eten was al gepland dus dan maar een (snel) snackje/voorafje van de "Barillo". Een goed excuus voor de frikandellen van Noskos (Frits niet getreurd jouw ballen staan nu op 1 op mijn to do list


Laat ik alvast verklappen dat de burnt ends heerlijk waren! Zeker nog eens proberen maar dan met eigen rub of die van Noskos. Dit keer had ik nog een zakje van de AH in huis dus hoefde de deur niet uit. Ik had ook nog de Sweet baby ray,s Sweet and Spicy + Sweet dalton Smokey BBQ Honey al aangebroken dus ik was redelijk compleet ( het regende weer eens). Ik heb de minion methode gebruikt en op goed geluk( zonder mijn Igrill temp) wat kolen aangestoken met een blok appel hout. Eerste half uur op ongeveer 120, laatste rond de 180. Beetje jammer van de regen, maar ach daar heb je een oude parasol voor ( als je afdak ook nog op je 2doList staat) Zie foto's hieronder voor een visuele (en snellere) samenvatting
