BasBQ
Beef en Steak

nogmaals pp van de WSM

noskos zei:
Nee ;) Heb van de week ??n keer gekeken tijdens mijn sessie om een foto te maken. Sprayen geeft wel wat extra smaak, maar zorgt ook dat je langer in de zone blijft.

oke, ik heb vanmorgen 1 keer gesparayed, zal het niet meer doen  :)

gelijk maar even een update:

IMG_3611.jpg
 
Ziet er lekker uit!!
 
Oh dat zie ik op je foto, probeer de volgende keer je pitprobe verder van de rand te plaatsen, dicht bij de rand meet hij de warmte die langs de pan omhoog komt ook. Ik probeer altijd een eindje van de rand af te meten, naast mijn vlees.
 
noskos zei:
Oh dat zie ik op je foto, probeer de volgende keer je pitprobe verder van de rand te plaatsen, dicht bij de rand meet hij de warmte die langs de pan omhoog komt ook. Ik probeer altijd een eindje van de rand af te meten, naast mijn vlees.

nice tip, neem ik de volgende keer mee
 
Lekker hoor! En niet sprayen ;) maar dat was al gezegd.
 
de procureur er iets over half 4 vanmiddag afgehaald op 88 graden.
Ligt nu lekker in de aluminium folie te rusten

IMG_3613.jpg


IMG_3614.jpg


wordt vervolgd
 
Bedoel je niet half vier?  ;)

Maakt niet uit ziet er nu al lekker uit. 

 
Nosmo zei:
Bedoel je niet half vier?  ;)

Maakt niet uit ziet er nu al lekker uit. 

ja tuurlijk half 4, heb het al veranderd,
dank je wel
 
o wat is ie sappig en gaar, heerlijke smaak.

IMG_3615.jpg


ga morgen verder met een nieuw draadje voor de kroketten en de loempia's

bedankt voor het kijken.
 
dit is echt de beste pp tot nu toe, ben trots op mezelf, met jullie hulp.

Heb de ragout ook klaar

IMG_3616.jpg
 
Heb je toch echt zelf gedaan, de ragout glimt al mooi.
 
Oh lekker! Kan het bijna proeven, wacht ik proef het nog een beetje, net nog even een paar kroketjes gefrituurd :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan