Na mijn Easterwood Ribs die wat donker waren ook maar eens een andere methode geprobeerd. Moet zeggen dat ik na het proeven van deze jongens niks anders meer zal doen.
Deze methode gaf mij een Fall of the Bone Ribs die zelfs me vriendin erg lekker vond, en dat terwijl ze niet van kluiven houd. Mja dat hoefde bij deze ribs dus ook niet.
Eerst natuurlijk ontvliest en met een onderlaagje in de rub gezet en een nachtje koud gezet.


De Barbecue opgewarmt, toen deze op een graad of 107- 110 de ribs erop gelegd met een rookpakketje van Cherry.

Na 3 uur heb ik de ribbels van de Q gehaald en ingepakt.

Anderhalf uur later uitgepakt en terug op de Q met een laagje BBQ saus

Half uur later waren ze klaar, en was dit het resultaat.

Nam een hap en zo van het bot af.

Deze methode gaf mij een Fall of the Bone Ribs die zelfs me vriendin erg lekker vond, en dat terwijl ze niet van kluiven houd. Mja dat hoefde bij deze ribs dus ook niet.
Eerst natuurlijk ontvliest en met een onderlaagje in de rub gezet en een nachtje koud gezet.


De Barbecue opgewarmt, toen deze op een graad of 107- 110 de ribs erop gelegd met een rookpakketje van Cherry.

Na 3 uur heb ik de ribbels van de Q gehaald en ingepakt.

Anderhalf uur later uitgepakt en terug op de Q met een laagje BBQ saus

Half uur later waren ze klaar, en was dit het resultaat.

Nam een hap en zo van het bot af.
