- Berichten
- 802
Hallo allemaal,
Na de 1e prille stapjes in de worstmakerij nu een stapje verder. Je moet tenslotte blijven oefenen nietwaar?
heb nu chorizo braadworst naar recept uit het boek van meneer wateetons.
deze keer ging het al veel beter. Ik koel wel tussendoor en dat bevalt heel goed. Wil wat worst ook nog roken, maar dat komt wel voor gebruik. Eerst wat fotos, anders is het niet gebeurd.



Zit alleen nog met het knopen. Dat kan beter. Al veel minder lucht in de worst, misschien ga ik het leren!
Na de 1e prille stapjes in de worstmakerij nu een stapje verder. Je moet tenslotte blijven oefenen nietwaar?
heb nu chorizo braadworst naar recept uit het boek van meneer wateetons.
deze keer ging het al veel beter. Ik koel wel tussendoor en dat bevalt heel goed. Wil wat worst ook nog roken, maar dat komt wel voor gebruik. Eerst wat fotos, anders is het niet gebeurd.



Zit alleen nog met het knopen. Dat kan beter. Al veel minder lucht in de worst, misschien ga ik het leren!