BasBQ
Beef en Steak

niruwe poging

 
 

miep

Pitmaster
Berichten
805
Hallo allemaal,

Na de 1e prille stapjes in de worstmakerij nu een stapje verder. Je moet tenslotte blijven oefenen nietwaar?
heb nu chorizo braadworst naar recept uit het boek van meneer wateetons.
deze keer ging het al veel beter. Ik koel wel tussendoor en dat bevalt heel goed. Wil wat worst ook nog roken, maar dat komt wel voor gebruik. Eerst wat fotos, anders is het niet gebeurd.




Zit alleen nog met het knopen. Dat kan beter. Al veel minder lucht in de worst, misschien ga ik het leren!
 
zie je wel, oefening baart kunst  ;)

zien er mooi uit Miep
 
Zo, dat is een beste worst! Succes met het vervolg.
 
Dat ziet er al heel goed uit, ik doe het je nie.t na
 
Dat ziet er profi uit Miep!
 
Het draaien net als bij  balonnen om kleine worstjes te krijgen. Ze draaien weer terug. Dat moet ik og ff goed bekijken.
verder niet ontevreden..
jullie hadden gelijk, het komt goed, het is een slag.

 
Ik moet dus het heen en weer krijgen, zal er aan denken de volgende keer, bedankt mannen!😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan