Na een paar weken verzamelen van onderdelen voor mijn Uds. Heb ik 2 weken terug alles in elkaar kunnen zetten en gelijk geseasened. Afgelopen zaterdag verjaardag van mijn vrouw gevierd gezellig kan ik mooi een pp maken.
Omdat ik zeker wou weten dat ik op tijd het klaar zou hebben. Heb ik het recept gebruikt van Noskos voor de wedstrijd pulled pork. Omdat ik twee stukken procureur had heb ik 2 verschillende sausen gebruikt voor de rest heb ik de zelfde kruiden gebruikt.

Zaterdag morgen om 6 uit bed gegaan uds aan gestoken terracotta schalen erin en dan wachten op de juiste tempratuur.
Ondanks dat ik om 7 pas een temp. had van 100'C.
Toch de procureurs erop gelegt


Na 5 1/2 uur het vlees ingesmeerd met de glaze


Tussen door goed alle meters in de gaten gehouden.

Om 17:00 uur had de eerste de temperatuur van 88'C bereikt. Netjes ingepakt in de folie en laten rusten in een koelbox. Intussen kwamen de visite steeds dichter bij de Uds staan zou het zijn voor de warmte of voor de lekkere lucht die er om heen hangt.
De tweede pp was een half uur later op temperatuur.

En dan komt het uit elkaar trekken van de PP dat ging erg makkelijk.
De smaak heerlijk.

Iedereen zat vol zeker nadat ze allemaal nog een extra broodje op hadden.

Gelukkig was er nog wat over meer dan de helft daarvan meegenomen naar het werk. Collega's ook blij.
En van de rest nog 3 dagen kunnen snoepen.
Dit smaakt naar meer.
Omdat ik zeker wou weten dat ik op tijd het klaar zou hebben. Heb ik het recept gebruikt van Noskos voor de wedstrijd pulled pork. Omdat ik twee stukken procureur had heb ik 2 verschillende sausen gebruikt voor de rest heb ik de zelfde kruiden gebruikt.


Ondanks dat ik om 7 pas een temp. had van 100'C.
Toch de procureurs erop gelegt


Na 5 1/2 uur het vlees ingesmeerd met de glaze


Tussen door goed alle meters in de gaten gehouden.

Om 17:00 uur had de eerste de temperatuur van 88'C bereikt. Netjes ingepakt in de folie en laten rusten in een koelbox. Intussen kwamen de visite steeds dichter bij de Uds staan zou het zijn voor de warmte of voor de lekkere lucht die er om heen hangt.
De tweede pp was een half uur later op temperatuur.

En dan komt het uit elkaar trekken van de PP dat ging erg makkelijk.
De smaak heerlijk.

Iedereen zat vol zeker nadat ze allemaal nog een extra broodje op hadden.

Gelukkig was er nog wat over meer dan de helft daarvan meegenomen naar het werk. Collega's ook blij.
En van de rest nog 3 dagen kunnen snoepen.
Dit smaakt naar meer.