Hallo,
Ik ben Jasper en woon met mn gezin in Gelderland. Ik ben al ruim 10 jaar regelmatig aan het bbqen. Ooit begonnen met een gamma aanbieding Weber kettle 47cm. Mn eerste mislukkingen en magische gerechten daarop geprobeerd. Mn eerste beercanchicken duurde 6 uur en was niet te eten. Overgigens is deze kettle nog steeds in gebruik bij een vriend. Veel boeken van Jord Althuizen gelezen en uitgeprobeerd. Daarna overgestapt op een Weber mastertouch GBS 57. Daarop beter leren bbqen. Sinds kort staat naast deze Weber een merkloze smoker en een The Bastard L 2022. Dat betekent dat ik weer enigsinds opnieuw moet leren bbqen. The Bastard werkt fantastisch! Na spareribs, kispiezen met ananassalsa, pizza en burgers heb ik gisteren brisket gemaakt. Na 12 uur nog een kwart kolenmand over! Verder ben ik begonnen met Charcuterie maken. De eerste coppa en guanciale zijn klaar. Nu bedenken wat ik verder in mijn droogkast wil hangen. Ik denk dat dat droge worst moet worden. Ik verwacht hier veel goede ideeen en tips te vinden. Zeker ook over het gebruik vN een kamado. Groeten Jasper
Ik ben Jasper en woon met mn gezin in Gelderland. Ik ben al ruim 10 jaar regelmatig aan het bbqen. Ooit begonnen met een gamma aanbieding Weber kettle 47cm. Mn eerste mislukkingen en magische gerechten daarop geprobeerd. Mn eerste beercanchicken duurde 6 uur en was niet te eten. Overgigens is deze kettle nog steeds in gebruik bij een vriend. Veel boeken van Jord Althuizen gelezen en uitgeprobeerd. Daarna overgestapt op een Weber mastertouch GBS 57. Daarop beter leren bbqen. Sinds kort staat naast deze Weber een merkloze smoker en een The Bastard L 2022. Dat betekent dat ik weer enigsinds opnieuw moet leren bbqen. The Bastard werkt fantastisch! Na spareribs, kispiezen met ananassalsa, pizza en burgers heb ik gisteren brisket gemaakt. Na 12 uur nog een kwart kolenmand over! Verder ben ik begonnen met Charcuterie maken. De eerste coppa en guanciale zijn klaar. Nu bedenken wat ik verder in mijn droogkast wil hangen. Ik denk dat dat droge worst moet worden. Ik verwacht hier veel goede ideeen en tips te vinden. Zeker ook over het gebruik vN een kamado. Groeten Jasper