RoloTheBastard
Sprokkelaar
- Berichten
- 31
Dag allemaal!
Ik ben Henk en heb sinds kort een Bastard Large 2022 in de tuin staan. Ik zat lang te twijfelen over een kamado. In eerste instantie wilde ik een Green Egg maar vond deze te duur. Ik ging kijken naar een Kamado Joe III maar kon me niet verenigen met het rood en ben uiteindelijk voor een Bastard gegaan. Geen enkel moment spijt gehad, de prijs en kwaliteitsverhouding en het mooie glimmende zwart en het feit dat ik er leuke accessoires bij kon kopen geeft me het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt.
Over mezelf: ik ben in het dagelijks leven psycholoog en was opzoek naar een leuke hobby waarbij ik lekker hands on bezig kan zijn en opzoek kan gaan naar een stukje creativiteit. Ik heb weinig ervaring met echte barbecue. Was geïnspireerd door andere Noskos, Netflix series over pitmasters en in algemene zin in koken.
Mijn vriendin is een pescetariër dus zal naast de vleesgerechten ook de nodige vis of vegetarische gerechten gaan maken (tips welkom!).
Ik heb direct een vraag met betrekking tot het forum: op welke manier kan ik badges halen (leuk voor motivatie)? Kan ik ook ergens overige forumregels lezen?
Hieronder wat foto’s van een kip (kermamieke stand geen blik), pizza en een broodje haloumi met geroosterde groenten.
Groetjes Henk
Ik ben Henk en heb sinds kort een Bastard Large 2022 in de tuin staan. Ik zat lang te twijfelen over een kamado. In eerste instantie wilde ik een Green Egg maar vond deze te duur. Ik ging kijken naar een Kamado Joe III maar kon me niet verenigen met het rood en ben uiteindelijk voor een Bastard gegaan. Geen enkel moment spijt gehad, de prijs en kwaliteitsverhouding en het mooie glimmende zwart en het feit dat ik er leuke accessoires bij kon kopen geeft me het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt.
Over mezelf: ik ben in het dagelijks leven psycholoog en was opzoek naar een leuke hobby waarbij ik lekker hands on bezig kan zijn en opzoek kan gaan naar een stukje creativiteit. Ik heb weinig ervaring met echte barbecue. Was geïnspireerd door andere Noskos, Netflix series over pitmasters en in algemene zin in koken.
Mijn vriendin is een pescetariër dus zal naast de vleesgerechten ook de nodige vis of vegetarische gerechten gaan maken (tips welkom!).
Ik heb direct een vraag met betrekking tot het forum: op welke manier kan ik badges halen (leuk voor motivatie)? Kan ik ook ergens overige forumregels lezen?
Hieronder wat foto’s van een kip (kermamieke stand geen blik), pizza en een broodje haloumi met geroosterde groenten.
Groetjes Henk