Beef en Steak

Nieuw op dit forum: proTipi Jan

proTipiJan

Tondelzoeker
Berichten
2
Fijn dat ik mag deelnemen aan dit forum. Tipi-kamperen was onze grootste hobby maar nu ik wat sleets begin te worden, is de focus verplaatst naar houthakken & broodbakken in brede zin.
Ik zal met plezier hier rondkijken...
Groet Jan
 
Ik heb een eerste vraag en weet niet of ik die hier moet stellen of op een ander topic.
Nu vele jaren van een kleine Bastard te hebben genoten, ben ik stapje hoger gegaan, de Joe Classic.
Bij instoken en testen merkte ik het volgende op: de temperatuur op het rooster is anders dan wat de temperatuurmeter van de Joe aangeeft. 15-20 graden.
Wat zou ik moeten aanhouden bij de bereiding?
 
instoken en testen merkte ik het volgende op: de temperatuur op het rooster is anders dan wat de temperatuurmeter van de Joe aangeeft. 15-20 graden.
Wat zou ik moeten aanhouden bij de
Rooster aanhouden, daar ligt jou product.
 
Hoi Jan,
welkom bij het genootschap, sleets, moet ik even opzoeken, belegen is een mooier woord;)
 
Welkom Jan!

indd je roostertemp is leidend mocht het zo nauw komen ;)!
 
Hoi Jan, welkom.
Sleets...? Ik zou zeggen de nieuwstaat voorbij en aan het einde van de garantietemijn 🤣 🤣

Verschil in dome- en roostertemp is normaal.
Kwestie wn meten en ervaring opdoen.
 
Welkom Jan
 
Terug
Bovenaan Onderaan