- Berichten
- 24
Heyhoo,
Ik zat al een tijdje te wikken en te wegen over het aanschaffen van een kamado, na tientallen filmpjes gezien te hebben van NOSKOS erg enthousiast geraakt en maar de Bastard Large 2020 aangeschaft en erg excited om ermee aan de slag te gaan, en dan met name het low en slow werk.
Heb ik gelijk eigenlijk een stomme vraag, hoe doen jullie het als je bijvoorbeeld een groep vrienden over de vloer krijgt om gezellig te gaan bbq'en. Overdag (bijvoorbeeld) in de weer met de sparerib voorbereiding, zorgen dat deze 's avonds klaar zijn en daarna in de grill modus, of is dat echt heiligschennis? Zie nog niet helemaal goed voor me hoe dit allemaal te combineren, maar daar gaan we vast achterkomen.
Pictures incoming!
Ik zat al een tijdje te wikken en te wegen over het aanschaffen van een kamado, na tientallen filmpjes gezien te hebben van NOSKOS erg enthousiast geraakt en maar de Bastard Large 2020 aangeschaft en erg excited om ermee aan de slag te gaan, en dan met name het low en slow werk.
Heb ik gelijk eigenlijk een stomme vraag, hoe doen jullie het als je bijvoorbeeld een groep vrienden over de vloer krijgt om gezellig te gaan bbq'en. Overdag (bijvoorbeeld) in de weer met de sparerib voorbereiding, zorgen dat deze 's avonds klaar zijn en daarna in de grill modus, of is dat echt heiligschennis? Zie nog niet helemaal goed voor me hoe dit allemaal te combineren, maar daar gaan we vast achterkomen.
Pictures incoming!