BasBQ
Beef en Steak

Nieuw hier met een passie voor bbq'en!

sbakker82

Tondelzoeker
Berichten
23
Hallo iedereen,

Mijn naam is Stefan en ik ben nieuw hier op dit forum.
Ik ben 34 jaar en heb een lieve vrouw en dochter. We wonen in Diemen (Noord).
Ik ben verder werkzaam als manager Business Intelligence development bij Zilveren Kruis.

Ik heb me aangemeld voor dit forum vanwege mijn passie voor bbq'en.
Ben begonnen op een weber 57 cm classic en heb daar de mooiste dingen op weten te maken. Echter wil ik nu gaan overstappen naar een bastard large. Ik ben nu eerst bezig om zelf een tafel hier voor te maken. De bastard large wil ik eind april gaan aanschaffen.

Heb ik meteen al een 1e vraag; wat voor hittebestendige steen wordt er vaak onder een kamado geplaatst bij een DIY tafel?

Voor de rest zal ik mijn tafel met jullie delen zodra hij klaar is!
 
Ik heb er gewoon een gladde stoeptegel onder liggen, mij is het onbekend of dit vuurvaste steen moet zijn. Mischien zit ik er naast maar elke steen kan toch goed tegen hitte.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Welkom, Stefan!
 
Welkom!
Vaak zit er tussen de onderkant van de kamado en de steen ook nog iets van een steuntje of voetjes, zodat de kamado niet direct op de steen staat. ;)
 
Welkom hier Stephan.
 
Welkom

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Welkom!
 
hoi Stephan,
welkom bij dit edele genootschap
 
Stefan, van harte welkom op het BBQ Genootschap!

Misschien is een chamotte steen iets voor onder je bbq.
 
Terug
Bovenaan Onderaan