Hallo iedereen,
Mijn naam is Stefan en ik ben nieuw hier op dit forum.
Ik ben 34 jaar en heb een lieve vrouw en dochter. We wonen in Diemen (Noord).
Ik ben verder werkzaam als manager Business Intelligence development bij Zilveren Kruis.
Ik heb me aangemeld voor dit forum vanwege mijn passie voor bbq'en.
Ben begonnen op een weber 57 cm classic en heb daar de mooiste dingen op weten te maken. Echter wil ik nu gaan overstappen naar een bastard large. Ik ben nu eerst bezig om zelf een tafel hier voor te maken. De bastard large wil ik eind april gaan aanschaffen.
Heb ik meteen al een 1e vraag; wat voor hittebestendige steen wordt er vaak onder een kamado geplaatst bij een DIY tafel?
Voor de rest zal ik mijn tafel met jullie delen zodra hij klaar is!
Mijn naam is Stefan en ik ben nieuw hier op dit forum.
Ik ben 34 jaar en heb een lieve vrouw en dochter. We wonen in Diemen (Noord).
Ik ben verder werkzaam als manager Business Intelligence development bij Zilveren Kruis.
Ik heb me aangemeld voor dit forum vanwege mijn passie voor bbq'en.
Ben begonnen op een weber 57 cm classic en heb daar de mooiste dingen op weten te maken. Echter wil ik nu gaan overstappen naar een bastard large. Ik ben nu eerst bezig om zelf een tafel hier voor te maken. De bastard large wil ik eind april gaan aanschaffen.
Heb ik meteen al een 1e vraag; wat voor hittebestendige steen wordt er vaak onder een kamado geplaatst bij een DIY tafel?
Voor de rest zal ik mijn tafel met jullie delen zodra hij klaar is!