Het ziet er altijd zo gruwelijk mooi uit, dus ik naar de Hanos en twee beefribs gehaald. Prachtig stuk vlees, maar de smaak viel mij tegen... vies tegen. Misschien is het mijn 'stukkie' vlees niet, maar misschien heb ik wel wat fout gedaan.
Ik vond ze veelste 'sappig/vettig', net een spons. Mijn zwager vond ze wel lekker, maar man man wat een vet.
Ik had ze gemaakt op de WSM met water in de kom, misschien volgende keer geen water, maar zand erin? Om ze wat uit te drogen?
De foto's zagen er dan wel weer goed uit, al zijn ze niet al te scherp (tenminste nog iets
)
Iemand tips voor de volgende keer?
Mzzls!
Ik vond ze veelste 'sappig/vettig', net een spons. Mijn zwager vond ze wel lekker, maar man man wat een vet.
Ik had ze gemaakt op de WSM met water in de kom, misschien volgende keer geen water, maar zand erin? Om ze wat uit te drogen?
De foto's zagen er dan wel weer goed uit, al zijn ze niet al te scherp (tenminste nog iets

Iemand tips voor de volgende keer?



Mzzls!