BasBQ
Beef en Steak

New kid on the block :D

Smoke

Sprokkelaar
Berichten
28
Dal allen,

Na jaren met veel plezier gebbq't te hebben op de kleine Action kamado ben ik sinds een jaartje de trotse bezitter van een Kamado Joe Classic II.
Ik heb verschillende dingen op mijn BBQ CV zoals Buikspek, Brisket, Spareribs, Pichaña, Bavette, Pulled pork van procureur etc. Maar de laatste tijd ben ik vooral veel aan het experimenteren met koud roken en pekelen.

Uitrusting:
  • Kamado Joe Classic II
  • Deflector platen
  • Divide & Conquer systeem
  • Gietijzeren rooster
  • Cold smoke generator
  • Rookmot Beech, Alder, Cherry, Whiskyvat
  • iKamand
  • Action electrische onkruidverdelger :)
Verlanglijstje
  • Grilloppervlak uitbreider
  • Charcoal basket
  • Roestvrijstalen dienblad (als vetvanger op deflectorplaat)
  • JOEtisserie
  • Vlakke grilplaat
  • Pizzasteen
Leuk om op deze plek ervaringen tips trick en recepten uit te wisselen!
Wellicht tot snel
 
Laatst bewerkt:
Welkom!
 
Welkom op het forum
 
Welkom bij het genootschap
 
Welkom
 
Welkom hier

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom en veel BBQ-plezier.
Mooie set materiaal om mee aan de slag te zijn en een leuk verlanglijstje.
Weet wel dat wanneer je hier wat leest op het forum, je verlanglijstje steeds langer zal worden ;)
Maar daar worden dan ook weer tips & tricks voor gedeeld om dat goedgekeurd te krijgen door een eventuele CFO :ROFLMAO:
 
Welkom bij de club.
 
Welkom en veel BBQ-plezier.
Mooie set materiaal om mee aan de slag te zijn en een leuk verlanglijstje.
Weet wel dat wanneer je hier wat leest op het forum, je verlanglijstje steeds langer zal worden ;)
Maar daar worden dan ook weer tips & tricks voor gedeeld om dat goedgekeurd te krijgen door een eventuele CFO :ROFLMAO:
Tips en tricks voor het overtuigen van de CFO was ik nog niet tegen gekomen. Maar kan ik zeker gebruiken :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan