S
Stefan Schepers
Gast
Na de aanschaf van mijn GBS gelijk maar even geprobeerd lekkere ribjes te maken.
Heb wel wat hulp moeten inschakelen van Maroc maar das door de nieuwigheid/onzekerheid.
De ribjes in de rub:

Mijn nieuwe BBQ:

En BBQen maar:

Ik had grote moeite met de tempratuur en deze was constant te hoog, denk toch iets te veel kolen gebruikt. Na 2 uurtje heb ik de ribjes ingepakt in folie:

Om ze vervolgens nog een kleine 2 uur gesloten te laten garen:

Na het uitpakken bleken ze al behoorlijk gaar en van het bot af te vallen wat het afsausen een stukje lastiger maakte.

Al met al een erg leuke bezigheid en zeker leerzaam, vriendin en de kids vonden ze heerlijk en dat was per slot van rekening het doel ook al vielen ze uit elkaar :-O

Heb wel wat hulp moeten inschakelen van Maroc maar das door de nieuwigheid/onzekerheid.
De ribjes in de rub:

Mijn nieuwe BBQ:

En BBQen maar:

Ik had grote moeite met de tempratuur en deze was constant te hoog, denk toch iets te veel kolen gebruikt. Na 2 uurtje heb ik de ribjes ingepakt in folie:

Om ze vervolgens nog een kleine 2 uur gesloten te laten garen:

Na het uitpakken bleken ze al behoorlijk gaar en van het bot af te vallen wat het afsausen een stukje lastiger maakte.

Al met al een erg leuke bezigheid en zeker leerzaam, vriendin en de kids vonden ze heerlijk en dat was per slot van rekening het doel ook al vielen ze uit elkaar :-O
