- Berichten
- 82
Zo, de eerste keer pulled pork, ben benieuwd wat ik er van bak.
Gisteren begonnen met injecteren en rubben van een boston butt van 5,5 kilo.
Er moest nog wel ruim 600 gram vet vanaf gesneden worden.
Sinds 8 uur vanmorgen ligt ie erop en op het moment van schrijven is de kern 56 graden dus dat mag nog wel even.
De temp van de weber is vrij constant tussen 105 en 115 graden, moest wel een uurtje settelen want de butt kwam uit de koeling vanmorgen.
Er liggen wat chunks appelhout uit de Betuwe tussen de briketjes en het rookt de hele morgen al lekker onder de carport.
Morgen broodjes bakken en coleslaw in mekaar klussen en dan is het hopelijk een geslaagd project.
Geen eerste project op dit forum zonder plaatjes natuurlijk B-)
Een mooi rooksluiertje onder de deksel vandaan:
Na 3 uur:
Na 4 uur:
Wordt vervolgd

Gisteren begonnen met injecteren en rubben van een boston butt van 5,5 kilo.
Er moest nog wel ruim 600 gram vet vanaf gesneden worden.
Sinds 8 uur vanmorgen ligt ie erop en op het moment van schrijven is de kern 56 graden dus dat mag nog wel even.
De temp van de weber is vrij constant tussen 105 en 115 graden, moest wel een uurtje settelen want de butt kwam uit de koeling vanmorgen.
Er liggen wat chunks appelhout uit de Betuwe tussen de briketjes en het rookt de hele morgen al lekker onder de carport.
Morgen broodjes bakken en coleslaw in mekaar klussen en dan is het hopelijk een geslaagd project.
Geen eerste project op dit forum zonder plaatjes natuurlijk B-)

Een mooi rooksluiertje onder de deksel vandaan:

Na 3 uur:

Na 4 uur:

Wordt vervolgd

