BasBQ
Beef en Steak

My first PP on the Big Green Egg

Hendrik Willem zei:
Mooie stukje vlees ziet er goed uit.mag ik gelijk vragen wat het gewicht is van dit stuk vlees.
[/quote.  Groot genoeg kanje toch een paar keer van smullrn
 
Zie geen knor :-(

Edit: en nu wel  ;D
 
Dit wilde ik toch nog met jullie delen, na zo'n 14 uur te hebben gebrand is dit nog over. Daar had ik nog wel een aantal uur mee door kunnen gaan  ;D

image-76.jpg
 
Gefeliciteerd met je knorretje Maurits.


Ik gebruik ook geen lekbak meer, ik pak m'n D-plates is met alufolie, Voor vocht dat op het houtskool loopt ben ik niet bang want de D-plates worden zo warm dat de druppels meteen verdampen.
 
maussie1982 zei:
Ik wilde om 06:00 opstaan maar was al eerder wakker. Start van de sessie:

De zenuwen  :)

Mooie sessie gefeliciteerd
 
Gefeliciteerd. Foto 6 geeft vakantie gevoel
 
Net nog even gekeken naar de platesetter en idd Piet, alles is mooi vast komen te zitten op de plaat. Maar wat alu.folie is een goeie tip!

Nosmo zei:
Gefeliciteerd met je knorretje Maurits.


Ik gebruik ook geen lekbak meer, ik pak m'n D-plates is met alufolie, Voor vocht dat op het houtskool loopt ben ik niet bang want de D-plates worden zo warm dat de druppels meteen verdampen.
 
ziet er heel goed uit! gefeliciteerd met Knor!
 
maussie1982 zei:
Ik wilde om 06:00 opstaan maar was al eerder wakker. Start van de sessie:
image-54.jpg

Waar precies kun je daar zien hoe laat het is? ;)  ok, flauw, ik weet het.

Super reportage, en van harte met je knorretje!
 
Haha, mooie humor op deze zondag ochtend!

Nu alleen nog de koe te gaan, dat gaan we maar ergens in juli inplannen.
 
Ziet er goed uit.
Gefeliciteerd met je knorretje.
 
gefeliciteerd met je knor.
 
En jullie allmaal bedankt voor het bekijken van mijn rapportage  ;D
 
Dat zag er allemaal puik uit hoor!
Je eerste PP vergeet je nooit meer :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan