Beef en Steak

Mosselen in de wok op de kamado.

 

Roland

Stoker
Berichten
480
Bij een mooie 30 graden 2 kilo mosselen bereid in de wok.

De kamado naar een 180° gebracht, wat arachideolie in de wok en als deze heet was een paar partjes limoen, hele mini tomaten, één bol look in partjes en verse rozemarijn, dit wat voorgegaard, dan de kamado naar 220° gebracht en de mosselen er bij.
Als de mosselen pas open waren een paar takjes rozemarijn op de kolen om wat te roken.

Is in elk geval voor herhaling vatbaar maar wat in de praktijk waarschijnlijk niet gaat gebeuren want ik doe zelden 2 keer hetzelfde.

Enige minpunt, blijkbaar wat te zuinig geweest met de look want de looksmaak mocht er nog meer doorkomen.

DSC_5476.JPG
 
Een bakje mosselen gaat er altijd wel in. Heerlijk
 
in elk geval voor herhaling vatbaar maar wat in de praktijk waarschijnlijk niet gaat gebeuren want ik doe zelden 2 keer hetzelfde.

Enige minpunt, blijkbaar wat te zuinig geweest met de look want de looksmaak mocht er nog meer doorkomen.
Heerlijk mossels van de Bbq 😋

Mooie reden om het nog eens te maken😀

Ik vind een Thaise mossel van de Bbq op zijn tijd ook wel lekker 😁 heerlijk met sereh (citroengras) erin verwerkt 😋
 
Mosselen, altijd lekker!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan