Bij een mooie 30 graden 2 kilo mosselen bereid in de wok.
De kamado naar een 180° gebracht, wat arachideolie in de wok en als deze heet was een paar partjes limoen, hele mini tomaten, één bol look in partjes en verse rozemarijn, dit wat voorgegaard, dan de kamado naar 220° gebracht en de mosselen er bij.
Als de mosselen pas open waren een paar takjes rozemarijn op de kolen om wat te roken.
Is in elk geval voor herhaling vatbaar maar wat in de praktijk waarschijnlijk niet gaat gebeuren want ik doe zelden 2 keer hetzelfde.
Enige minpunt, blijkbaar wat te zuinig geweest met de look want de looksmaak mocht er nog meer doorkomen.
De kamado naar een 180° gebracht, wat arachideolie in de wok en als deze heet was een paar partjes limoen, hele mini tomaten, één bol look in partjes en verse rozemarijn, dit wat voorgegaard, dan de kamado naar 220° gebracht en de mosselen er bij.
Als de mosselen pas open waren een paar takjes rozemarijn op de kolen om wat te roken.
Is in elk geval voor herhaling vatbaar maar wat in de praktijk waarschijnlijk niet gaat gebeuren want ik doe zelden 2 keer hetzelfde.
Enige minpunt, blijkbaar wat te zuinig geweest met de look want de looksmaak mocht er nog meer doorkomen.