BasBQ
Beef en Steak

Morgen Korv (naast de ribs)

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
En deze gaat er morgen ook heel anders uitzien.....

IMG_23791_zps677c1cf2.jpg
 
Ik ben benieuwd wat je er mee gaat doen!
 
spannend
 
Leuk!! Ben erg benieuwd!!
 
Uhh...OK...spannend! :)
 
Nou, bij deze dan het resultaat.
Smaakte prima maar de volgende keer toch ff wat aanpassingen doen!!!

IMG_23871_zps80fa1fd2.jpg


IMG_23891_zpsbc82578a.jpg


IMG_23911_zps420cee43.jpg


And again, thanks for watching :)
 
ziet er leuk uit, wat voor aanpassingen zou je dan willen doen?
 
Leo zei:
ziet er leuk uit, wat voor aanpassingen zou je dan willen doen?

Door dezelfde tijdsdruk als de ribs 2-1-1 van vandaag.....te snel willen doen.
Volgende keer eerst aan beide kanten lekker grillen met de tomaat, paprika en de ui in de skillet en de spek op het rooster om lekker knapperig te worden.
Na het grillen de worst insnijden, inhoud van de skillet en de spek erin, en in sommige sneden alleen wat vers geperste knoflook en dan nog even terug op de Q

Voila, gelukkig hebben we nog een worstje in de vriezer....
 
camiel zei:
Gaaf die falukorv, kun je die ook in NL kopen ReneR?

Ik zou het niet weten Camiel, deze hebben we zelf meegenomen uit Zweden net als de casselerrib van kort geleden.
Soms is het wel makkelijk als je een broer hebt die in Zweden woont :D

Misschien bij de IKEA, in Zweden zijn ze echt gek op korv, wat eigenlijk gewoon "worst" betekent.
 
Terug
Bovenaan Onderaan