BasBQ
Beef en Steak

MOINK balls!

 
 

Afwasser1

Vuurmaker
Berichten
73
Vandaag maar eens MOINK balls maken. Ik heb de balletjes een nachtje in de kruiden laten staan, ze liggen er nu lekker op.

De kruiden bij elkaar:



Lekker prutje:



Gehakt erbij:



De balletjes:



Op de bbq:



Nu een uurtje wachten, dan de saus erop. Heb de saus van Noskos gemaakt, smaakt nu al goed!
 
Waarom kan dit nu wel en tijdens de cookoff niet!!????
 
Gaan we volgende keer wel doen.

On topic: ik heb de ballen er net uit gehaald, in de saus gezet en laat ze er nu een paar uur in liggen. In de tussentijd doe ik er wat kippetjes op, dus de waterbak eruit en de temperatuur omhoog.
 
MOINK balls, altijd heerlijk!
 
De reden dat ik ze er een paar uur uit haal heeft trouwens niet te maken met kookstrategie ofzo, ik weet nu al dat ik op mijn ballen ( no pun intended) krijg als ik vrouwlief koude ballen voorschotel. Daar is ze niet zo van.

In het recept voor de saus heb ik de Worcestersaus en de kruidnagels achterwege gelaten. Zo is ie exact goed.
 
MOINKS Hmmmmmmmmmm ;)
 
Zeker lekker! Geen bokbiertjes op voorraad, we moeten het met Hertog Jan doen. Ook geen straf...







En nu lekker eten!
 
Zo!! net een heerlijke Picanha achter de kiezen maar deze balletjes als toetje?? Ja hoor!! :D
 
Go MOINKS, Go MOINKS, YEEEAAAAHHHHH
 
Lekkere hapjes hoor die MOINKS. Zien er goed uit
 
lekker hoor! blijft een topper!
 
lekker hoor, zien er mooi uit
 
Een klassieker die het altijd goed doet!!!!! Ziet er goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan