BasBQ
Beef en Steak

MOINK Balls

FjossePjotr

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag voor het eerst MOINK Balls gemaakt volgens het recept van Noskos! Wat waren ze overheerlijk. Nu al spijt dat ik maar 300 gram gehakt had gebruikt ;)🤭

De kerntemperatuur was al rond de 20 minuten op 60 graden, dus het was even schrikken dat het zo hard ging en of ik hiermee de ballen niet had verpest... Gelukkig ging het na ze door de saus gehaald te hebben een stuk geleidelijker en kwamen ze heerlijk juicy en gaar van de Q 🤤

IMG_20220814_165427.jpg


IMG_20220814_170923.jpg


IMG_20220814_171957.jpg


IMG-20220814-WA0023.jpeg


IMG-20220814-WA0031.jpeg


IMG-20220814-WA0041.jpg


IMG-20220814-WA0037.jpeg
 
Die zien er schattig uit. Genieten, heerlijk.
 
Jij hebt lekkere ballen!
 
Ja dan is 300 gram gehakt opeens erg weinig 😆. Ze zien er goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan