- Berichten
- 51
Vandaag op deze toch wel mooie droge dag de bbq aangestoken om is een lekkere snack te maken de Moink Balls, een recept van @noskos
Na vanmorgen het gehakt uit de vriezer gehaald te hebben (te laat)
alle ingrediënten verzameld en met een beetje kunst en vliegwerk het gehakt een beetje geforceerd proberen ontdooid te krijgen alles in een kom en ballen draaien maar,
Na wat mooie ballen gedraaid te hebben en de rub toegevoegd te hebben de ontbijtspek erom heen en terug in de koelkast voor 45 min even wat stevigheid eraan zien te krijgen…
Bbq aan steken en gaan met die ballen..
De bbq tussen 110 en 125 op de thermo en rustig wachten tot er na 45 min een paar piepen uit me telefoon kwamen….60 graden en tijd om te lakken met bbq sausje
Kleine 20 min verder was dit het eind resultaat
Ik moet zeggen was de eerste keer dat ik ze heb gemaakt en zijn zeer goed ontvangen door het thuis front!!
Na vanmorgen het gehakt uit de vriezer gehaald te hebben (te laat)


Na wat mooie ballen gedraaid te hebben en de rub toegevoegd te hebben de ontbijtspek erom heen en terug in de koelkast voor 45 min even wat stevigheid eraan zien te krijgen…
Bbq aan steken en gaan met die ballen..
De bbq tussen 110 en 125 op de thermo en rustig wachten tot er na 45 min een paar piepen uit me telefoon kwamen….60 graden en tijd om te lakken met bbq sausje
Kleine 20 min verder was dit het eind resultaat
Ik moet zeggen was de eerste keer dat ik ze heb gemaakt en zijn zeer goed ontvangen door het thuis front!!