Beef en Steak

MOINK balls / Noskos recept

Cilinderman

Sprokkelaar
Berichten
30
Nog een keer op de Webert MT vandaag. Wel low, niet echt slow. Forse dip in temp na het lakken met de BBQ saus. Maar al met al een leuk gerechtje om klaar te maken. En erg goed ontvangen hier, ook door de buren. Larry zou trots zijn :).
image7.jpeg
image4.jpeg
image3.jpeg
image2.jpeg
image1.jpeg
image0.jpeg


image6.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekker man! Vergeet niet wat te posten over je nieuwe kamado, ben benieuwd hoe die bevalt.

Verstuurd vanaf mijn SM-A528B met Tapatalk
 
Minister doen het altijd goed.
 
Lekker man!
 
Mooie glimmende ballen heb je!!

Volgend jaar juni is het alweer 15 jaar geleden dat ik officieel het MOINK ball certificaat heb mogen ontvangen, goedgekeurd door the BBQ Grail himself (Larry Gaian) ik heb hem nog steeds
Krijg toch elke keer weer een déjà vu moment als ik ze zie, zeker op een Weber Ketel!
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Wat moet ik me daar bij voorstellen? Is dat een serieus iets of meer wat ludieks?
Het was natuurlijk met een flinke knipoog.
Je moest op MOINK ball day een foto van jezelf met een schaal MOINK balls uploaden op de site van Larry en daarna kreeg je het certificaat, dit was een initiatief ooit gestart door Noskos voor het ter ziele gegane BBQforum. Omdat k&k balletjes niet te koop zijn hier in NL is "the Noskos rule" in het leven geroepen met een recept om de balletjes van vers gehakt te maken. Hilarisch toch 😂

20210601_141237.jpg
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan