- Berichten
- 524
Vanmiddag was het tijd om m'n nieuwe DIY controller te testen op het gedeelte wat de rijstkoker aanstuurt. Doet het prima. Naar de slager gefietst voor een entrecote van 250 gram en gekruid met alleen knoflookpoeder en pezo.
In een zak gedaan, de lucht eruit laten ontsnappen en op het laast de zak dicht geknepen, zodat er geen lucht om het vlees zit en het goed contact maakt met het warme water. (foodsaver staat op de lijst)
Dan de controller in gesteld op 54 graden. Het water op temperatuur laten komen en het vlees erin. Nu ongeveer 2,5 uur. Dat is veel te lang maar ik ben boodschappen gaan doen voor Steven die toevallig langs komt vanavond.
Zo kwam het eruit. Nog niet echt echt een smakelijke smakelijke look.
Dan even kort grillen (boven op de firestarter) en vijf min. laten rusten onder een stukje alu. folie. Het was jammer dat er een stukje los raakte.
Het resultaat was echt voortreffelijk! Ik word hier blij van.

In een zak gedaan, de lucht eruit laten ontsnappen en op het laast de zak dicht geknepen, zodat er geen lucht om het vlees zit en het goed contact maakt met het warme water. (foodsaver staat op de lijst)

Dan de controller in gesteld op 54 graden. Het water op temperatuur laten komen en het vlees erin. Nu ongeveer 2,5 uur. Dat is veel te lang maar ik ben boodschappen gaan doen voor Steven die toevallig langs komt vanavond.

Zo kwam het eruit. Nog niet echt echt een smakelijke smakelijke look.

Dan even kort grillen (boven op de firestarter) en vijf min. laten rusten onder een stukje alu. folie. Het was jammer dat er een stukje los raakte.

Het resultaat was echt voortreffelijk! Ik word hier blij van.

