- Berichten
- 416
Mijn allereerste BCC, al vaker gepland om te maken, maar deze maand last van tijdgebrek 
Eerst de ingredi?nten bij elkaar gezocht ('s ochtends al rookhout in de bier laten weken):
E?n scharrelkip, 1 blikje Warsteiner, olijfolie en Stonewall Kitchen Lemon Pepper Chicken Rub.
Toen de bbq aangestoken en de kip voorbereid:
En na 45 minuten op 200 C en 20 min op 150 C een binnentemperatuur van 85 C bereikt, de kip nog even laten rusten en toen opgegeten:
En ik was nog van plan een foto van de binnenkant te laten zien, maar na het proeven dit helemaal vergeten

Eerst de ingredi?nten bij elkaar gezocht ('s ochtends al rookhout in de bier laten weken):
E?n scharrelkip, 1 blikje Warsteiner, olijfolie en Stonewall Kitchen Lemon Pepper Chicken Rub.

Toen de bbq aangestoken en de kip voorbereid:

En na 45 minuten op 200 C en 20 min op 150 C een binnentemperatuur van 85 C bereikt, de kip nog even laten rusten en toen opgegeten:

En ik was nog van plan een foto van de binnenkant te laten zien, maar na het proeven dit helemaal vergeten
