Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het was fantastisch en dank voor de tips hier (ander draadje) om ook de Kipspiesjes te maken. Daar helaas geen actiefoto van dus niet gebeurd.
Ribs zij ook prima warm gebleven en wat is zo'n kamado toch fijn werken. Sta er toch altijd weer versteld van wat je met een beetje voorbereiding op een compacte versie maken kan.
Leerpunt: toch iets lagere kerntemperatuur voor de picanha. Nu was het bij 54 eraf en affakkelen tot 56. Dikke stuk onder de vetkap bleef lang op 50 zitten, en dus langer direct gegrilld. Hierdoor was het dunne stuk door en door haar (wel met een mooie rookrand). Het was nog prima te eten wel en verder viel best mee. Men was er weer stil van zo lekker.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.