BasBQ
Beef en Steak

Mixed Grill

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Eerste onderdeel ligt erop. De Ribs

Straks gevolgd door Picanha reverse rear en dan high fast wat kipspiesjes.



ecbd5dd0faed0f5d89ddf40330cf387f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Ik weet wie er een top zondag heeft ;)
 
Het was fantastisch en dank voor de tips hier (ander draadje) om ook de Kipspiesjes te maken. Daar helaas geen actiefoto van dus niet gebeurd.

Ribs zij ook prima warm gebleven en wat is zo'n kamado toch fijn werken. Sta er toch altijd weer versteld van wat je met een beetje voorbereiding op een compacte versie maken kan.

Leerpunt: toch iets lagere kerntemperatuur voor de picanha. Nu was het bij 54 eraf en affakkelen tot 56. Dikke stuk onder de vetkap bleef lang op 50 zitten, en dus langer direct gegrilld. Hierdoor was het dunne stuk door en door haar (wel met een mooie rookrand). Het was nog prima te eten wel en verder viel best mee. Men was er weer stil van zo lekker.

b76d58aa88d9db2f34c1e5628370cd7e.jpg
4af3fa2e3090dcf508f6c8c0cbe0b263.jpg
c3c2a0b919572665da7a955bd80f3b07.jpg
e85742695765d7ee38f307e04d9372f2.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Heerlijk gedaan!
 
goed gedaan.. ziet er lekker uit.. en indd voortaan iets eerder beginnen met affakkelen
 
Terug
Bovenaan Onderaan